Despre JEWEL-RY


JEWEL-RY este o întreprindere socială înființată cu scopul de a oferi locuri de muncă, și salarii bune, pentru femei din situații vulnerabile : femei însărcinate, mame singure, femei care au ieșit din instituțiile statului (orfelinate, centre de plasament etc), victime ale traficului de persoane, femei prinse în prostituție etc. Aceste femei sunt incluse în programele sociale ale fundației People to People, beneficiind astfel de asistență socială, consiliere psihologică, consiliere juridică, și orice altă formă de ajutor de care ar putea avea nevoie.

Credem că fiecare femeie este frumoasă, indiferent de vârstă, statut social, proveniență etnică etc. Unele din femeile cu care lucrăm sunt ca și nestemate (în engleză JEWELs) care au fost ascunse în întuneric, dar odată ce ies la lumină încep să-și arate adevărata frumusețe și valoare.

Credem că timpul petrecut împreună, confecționînd lucruri frumoase, într-un mediu plăcut, cu oameni iubitori, poate pregăti discuții de la inimă la inimă, și astfel să fie un context în care să-și descopere și dezvolte toate trăsăturile frumoase de caracter, talente, potențial cu care au fost înzestrate.

Deasemenea, dorim să răsplătim lucrul mâinilor lor cu salarii competente, prin care să le împuternicim să-și poarte de grijă lor, și familiilor lor. Prin cumpărarea de produse JEWEL-RY investiți în viețile acestor ,,nestemate”, femei puternice menite să strălucească.


Minculescu Cristina
Director general


Jewel - she works her way out Esti speciala ca si perla Her value for above rubies and pearls


Back to Top